diumenge, 13 de juny del 2010

FUTBOL ÉS EL FUTBOL


Què millor en una jornada esportiva que l’esport com a protagonista? Desde diferents punts de vista el futbol és un esport que per a molts és la vida i que per altres és el simple esport on es gasten millions i millions d’euros. Però la nostre funció el dia 4 de juny no era la de millions i popularitat, sinó fer l’esport que el jovent li agrada en un dia molt gran en l’institut.

Tot començava el matí on nosaltres el organitzadors en posàvem a prova davant de 16 equips, amb unes ganes de jugar a futbol increïbles i on sabíem que ens trovàbem amb gent amb unes ganes de jugar a futbol i altres que jugaven perquè tenien que anar a l’escola i fer el que els hi tocava.

Un cop començat el torneig i que nosaltres mica en mica veiem que tot començava a funcionar va ser el moment en que vam gaudir d’aquest esport.

Com he llegit en alguns comentaris que ha fet diferent gent de la classe, el moment aquàtic també va arribar al camp de futbol. Tots sabíem de la calor que feia, que està tot el matí al sol es feia pessat ... L’aigua va arribar el camp i va ser com un raig d’ il·luminació per la gent. Tothom va començar a refrescar-se i aixó el que va provocar és que tothom pogués gaudir de l’esport amb més comoditat.


La fotografia que mostraré es pot veure reflectit la cara de satisfacció de dos dels organitzadors amb la Cristina que en aquell moment vam decidir feruna foto per poder reflectir la nostre felicitat amb un moment de gloria un cop acabada la nostre tasca com organitzadors.

1 comentari:

  1. Això d'esport "rei" o el més important... no hi estic d'acord. Sóc de les persones que pensen que és un pou de milions d'euros per tenir entretingut el personal i que no rumiï gaire en qüestions més importants: política, atur...
    Déu n'hi do les faltes! però també els errors de picatge. No repasses els escrits!

    ResponElimina