dilluns, 14 de juny del 2010

10 MOMENTS DE FELICITAT

Escollir 10 moments que et facin feliç és una cosa molt complicat d’escollir, ja que per sort tinc una vida que en pocs moments puc dir que no he sigut feliç. Aquests 10 moments són:

1-Arribar a casa, després d’un dia d’escola i saber que tens una família, una casa on poder créixer i saber que tens les persones que més t’estimen en aquest món.

2-Saber que és dissabte, despertar-te i pensar: Oh! que bé puc seguir dormint una estona més. És una sensació inexplicable.


3-Un dissabte a la tarde, un dels millors moments per un adolescent, saber que tens partit de l’esport que t’agrada, demostrar el que t’agrada i el que saps, reunir-te amb els jugadors que formen l’equip, escoltar el que et diu l’entrenador, sortir al camp i veure els teus amics que tan vingut a veure i escoltar el primer xiulet de l’arbitre i saber que tot comença.

4-Una nit de festa. Procurar portar-ho tot bé: Et dutxes, et pentines 20 cops si fa falta perquè estiguis perfecte. Truquen a la porta, et venen a buscar. La teva sensació de felicitat perquè saps que en pocs moments trobaràs amics de diferents pobles i els d’aquí del poble. Nit amb música i amics. Sensació inoblidable.


5-Després d’un dia d’exàmens a l’escola, de fer molts de deures i feina. Un bon dinar i estirar-se al llit amb la sensació de que no existeixes en aquest món i fora totes les preocupacions per un moment del dia.

6-Estirar-me al sofà, engegar la tele. I durant el moment que miro la tele desconnectar de tot el que me’n volta.


7-Un dia estressant té sentes en el tro del rei, on habitualment hi ha dos a cada casa. És una de les necessitats humanes i de les que més complau a la gent i per suposat a mi.

8-L’estiu la millor època de l’any. Sortir a la nit, anar a la platja, menjar gelats... són únics d’una temporada que només vivim un cop a l’any.


9-Anar a dutxar-te i mentres et dutxes cantar sense parar.

10-Agafar la moto per anar a qualsevol lloc. L’aire que entre per la samarreta i el pantaló i poder anar a la velocitat que vols i adelantan ja que el poble el cotxes van molt lents és una de les millors sensacions.

1 comentari:

  1. Molt personal... però amb moltes errades ortogràfiques. Cal que les corregeixis.

    ResponElimina